Bekijk onze referenties! Bekijk onze referenties!

ARCHITECT/ONTWERP

Bij BouwCalc Ede staan uw wensen voorop bij het maken van een ontwerp. Daar, waar gewenst, wordt met u meegedacht en ontvangt u doordacht advies. Het ontwerp wordt in een vroeg stadium getoetst aan de geldende regelgeving en gemeente-eisen, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. Omdat BouwCalc Ede zeer goed inzicht heeft in de bouwkosten voor uw ontwerp, kunt u er vanuit gaan dat bij dit proces uw budget nauwlettend in de gaten gehouden wordt. Zo komt u later niet voor verrassingen te staan.

U bent bij BouwCalc Ede aan het goede adres voor het totaalpakket in de ontwerpfase. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van wat u onder andere van ons kunt verwachten:

  • Het maken van een ontwerp conform uw wensen
  • Het verzorgen van een bouwtekening voor de vergunningaanvraag
  • Het uitvoeren van diverse toetsingen en berekeningen ten behoeve van het bouwbesluit, o.a. daglichtberekeningen, ventilatieberekeningen, EPW (energieprestatie woningbouw), EPU (energieprestatie utiliteitsbouw).
  • Het verzorgen van bestektekeningen voor bijvoorbeeld het aanvragen van een offerte bij een aannemer
  • Het opstellen van bestekken en technische omschrijvingen

Heeft u aanvullende of andere wensen? Bel of mail voor een afspraak en wij nemen contact met u op om uw wensen in een vrijblijvend gesprek met u te bespreken.