Bekijk onze referenties! Bekijk onze referenties!

Bouwkosten

BouwCalc Ede is een calculatiebureau met jarenlange ervaring. U kunt bij ons terecht voor diverse bouwkostenberekeningen zoals kostenramingen, directie- of inschrijfbegrotingen of andere soorten calculatiewerk. Onze berekeningen zijn een bewezen betrouwbare basis voor uw project.

Realistisch bouwkosten advies
Een gedegen bouwkostenadvies is niet alleen gestoeld op theoretische kennis, het heeft ook een afspiegeling in de praktijk in zich. Berekeningen die gebaseerd zijn op de praktijk zijn realistisch en zorgen er voor dat u niet voor verrassingen komt te staan in het verdere proces.

  • Elementenbegroting of raming in de VO/DO fase

In een vroeg stadium kan een globale doch realistische inschatting van de bouwkosten worden gemaakt. De kosten worden gebaseerd op genormeerde m2 of m3 prijzen om een inschatting te maken van de bouwkosten.

  • Inschrijfbegroting of directiebegroting

Een begroting op regelniveau van een bestekset of DO+ set. Hierbij kunnen desgewenst offertes aangevraagd worden.
De offertes worden gespiegeld en opgenomen in de begroting.

  • Hypotheekbegroting

Tegenwoordig wordt er door geldverstrekkers (banken/hypotheekverstrekkers etc.) een onderbouwd financieel stuk, in de vorm van een begroting/raming verlangd, om een financiering te krijgen, hierbij kan BouwCalc Ede u helpen.

  • Bouwplaatskostenberekening

Een belangrijk onderdeel van bouwkosten zijn de bouwplaatskosten. Voor een berekening van de bouwplaatskosten kunt u ook bij ons terecht.

  • Meer-/minderwerk begrotingen

U kunt BouwCalc Ede inschakelen voor het maken van meer- of minderwerk calculaties. De contractstukken worden vergeleken met de huidige situatie, werktekeningen of andere stukken van belang. Ook in geval van budgetproblemen kunt u bij ons terecht en onderzoeken wij voor u of er mogelijke bezuinigingen zijn.